ASIAKASKOHTEITA

AULATILA

Hallintola

Vanha Törnän piirimielisairaalan alue Seinäjoella on saanut uuden elämän kulttuurin ja eri alojen yritysten uutena pesäpaikkana. Sairaalan hallinnon käytössä ollut Hallintola sai kokea perusteellisen remontin ennen kuin sen tiloihin muutti uusia asukkaita: eri alojen yrityksiä. Kuva rakennuksen pääaulasta, jonka remontissa kunnioitettiin rakennuksen aikakautta, 1950-lukua.

TOIMISTO

Viestintätoimisto Tenho

Viestintätoimisto Tenhon uuden toimiston sisustussuunnittelu. Asiakas toivoi tilaan art deco -henkeä. Tässä tilassa on arvokas ja rauhallinen tunnelma.

PORRASKÄYTÄVÄ

Hallintola

Vanhan kierreporrasaulan uudistuksen suunnittelu. Porrastasanteille tuotiin alueen historiaa modernein menetelmin. TIla on erilainen eri valossa eri vuodenaikaan, kiitos ikkunasta tulevan valon ja valoa läpäisevän akryylilevyn.

LIIKETILA

Hairhouse

Hairhousen uuden toimitilan sisustussuunnittelu. Lopputuloksena salonkimainen tila, jossa asiakas viihtyy kuukausittaisen luksushetkensä ajan. Tila on kaunis katsella myös kadulta liikkeen ollessa suljettu.

TAPAHTUMA

Farmari 2017

Farmarin tapahtuma-alueen sisääntuloalueen, tapahtumalavojen visuaalinen suunnittelu. Kuvassa Farmarin kuvatuimmat jutut: Farmarit tapahtumasillalla.