PARI SANAA

MUOTO & MILJÖÖ

Onko sinulla johonkin tilaan liittyvä tarve tai unelma?

Muoto ja miljöö tarjoaa tilasuunnittelua erilaisiin kohteisiin. Kohteissa toteutan sisustusarkkitehtinä asiakkaiden tarpeita sekä unelmia.  Erilaiset tilat kiehtovat minua. Suunnittelussani käytän tarpeen mukaan apuna viestinnän ja palvelumuotoilun periaatteita.

Ei ole yhdentekevää minkälaisessa tilassa sitä aikaansa viettää, oli kyseessä sitten työympäristö tai koti. Onnistuneessa tilassa on hyvä olla.

Jos olet yrittäjä ja otat tiloissasi vastaan asiakkaita, kiinnitä erityistä huomiota siihen, mitä toimitilasi kertoo asiakkaalle. Tila on yritykselle yksi käyntikorteista, joka vaikuttaa myös asiakkaan ostopäätökseen.  Hyvällä suunnitelulla pystyt myös vaikuttamaan siihen, miten asiakas liikkuu tilassa.

Palkkaa minut avuksi sisustussuunnitteluun, jos haluat varmistaa että tila on näyttävä, mutta ennen kaikkea myös toimiva sekä aikaa kestävä.

Olen koulutukseltani sisustusarkkitehti, viestinnän ammattilainen (FM) ja tekstiilialan artesaani. Olehan yhteydessä, muotoillaan yhdessä unelmiesi tila.

Terveisin: Miia Lenkkeri-Tamminen


MUOTO & MILJÖÖ TARJOAA

  • Sisustusarkkitehdin palvelut

  • Muotoilijan palvelut
  • Tekstiilisuunnittelu
  • Sisustussuunnittelu
  • Etelä-Pohjanmaa, Turun seutu, koko Suomi, myös etäsuunnittelu